ARTIS

Stagiaire(e) Project, beheer & onderhoud - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-12-2018 Functiecategorie Facilitair Beheer
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 38 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-park en ARTIS-Micropia.


Het cluster Project, Beheer & Onderhoud is verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van het meerjarig onderhoud (ontwikkeling en uitvoering), het correctief onderhoud en het projectmanagement voor nieuwe dierverblijven en restauratie van de monumentale panden in ARTIS. In de organisatie heeft het cluster een centrale en ondersteunende rol en stelt hierbij de missie en visie van ARTIS centraal. Het cluster Project, Beheer & Onderhoud is per februari 2019 op zoek naar een:


                                                            Stagiair(e) Project, Beheer & Onderhoud
                                             (minimaal 5 maanden, en minimaal 32 uur per week)


Werkzaamheden
Als stagiaire krijg je de mogelijkheid om te werken aan een afgebakend project. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitwerken van een programma van eisen voor het monumentale broedmachine huis of de Moeflon stal. Je bent verantwoordelijk om een plan aanbesteding gereed te maken.


Daarnaast voer je als ondersteuning van hoofd beheer & onderhoud en de projectmanagers algemene werkvoorbereidingstaken uit. Denk hierbij aan:
• Begeleiden van onderaannemers en installateurs bij het uitvoeren van werkzaamheden op ARTIS;
• Bijwonen en notuleren van bouwvergaderingen;
• Opstellen van planningen;
• Opstellen van budgetramingen;
• Het opstellen van offerte aanvragen en maken van offerte vergelijkingen.


Profiel
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste stagiair HBO of WO van een technische opleiding (werktuigbouwkunde, elektrotechniek of bouwkunde) die goed kan plannen, organisatorisch vaardig is en stevig in zijn schoenen staat.
Daarnaast ben je leergierig, kun je snel schakelen, ben je een teamspeler en heb je een hands-on mentaliteit.


Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige omgeving. ARTIS biedt boven alles een zeer leerzame en afwisselende stageplaats binnen een gedreven team met ongekend goede werksfeer! Het betreft een meeloopstage of een combinatie van een onderzoeksstage- en meeloopstage, waarin je zelfstandig werkt. Je krijgt uitgebreid de ruimte om de theorie in de praktijk te brengen.


Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Inlichtingen over de functie zijn verkrijgbaar bij Linda van Leeuwen, via l.vanleeuwen@artis.nl. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Sofie van Reenen via personeelenorganisatie@artis.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Facilitair Beheer
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden ARTIS, Amsterdam, stagiair, project, beheer, onderhoud, facilitair, stage

Contactgegevens

Contactpersoon Rochelle Houwaart

Vestigingsplaats

Solliciteer