ARTIS

stagiair vormgeving en tuincommunicatie - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 20-11-2015 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
Het cluster publiek is verantwoordelijk voor publieksontwikkeling en alle contact met publiek. Ze is onderverdeeld in de vakgroepen communicatie & marketing, educatie, zakelijke relaties en publieksservice. De vakgroep educatie is integraal verantwoordelijk voor alle educatieve activiteiten en uitingen binnen Artis. Dit betekent dat de vakgroep educatie zich bezighoudt met onder andere onderwijsprogramma’s, cursussen en lezingen, educatieve evenementen, en ook voor de algemene informatievoorziening in de vorm van informatieborden over de collectie (dieren, planten, geologie en astronomie).

Per direct is de afdeling educatie op zoek naar een:


stagiair vormgeving en tuincommunicatie

(minimaal 4 dagen per week)


In Artis speelt tuincommunicatie een belangrijke rol in de dagelijkse communicatie naar de bezoekers.
Als stagiair tuincommunicatie en publieksactiviteiten krijg je de kans om zelfstandig bezig te zijn met bebording en tuincommunicatie in Artis, van de soortenbordjes bij dierverblijven tot de aankondiging van activiteiten.

werkzaamheden
De stage is een meewerkstage. Dit betekent dat je geen onderzoek doet, maar wel eigen projecten hebt. In alle werkzaamheden word je begeleid of werk je samen met iemand van de vakgroep educatie. Werkzaamheden zijn onder andere:

• DTP klussen in indesign, photoshop en illustrator
• het procesmatig ondersteunen van alle bebording bij dierverblijven
• de uitvoering van tuincommunicatie zoals mededelingen bij verbouwingen, geboortes en evenementen
• opmaken, bestellen of printen, plaatsen en verwijderen van bebording
• meedenken over en deels uitvoeren van concepten voor nieuwe tuincommunicatie-projecten
• ondersteuning van de vakgroep educatie bij het maken van presentaties, scannen en bewerken van Artis foto’s, inventarisering van bebording.

profiel
We zijn op zoek naar iemand met een relevante mbo- of hbo-opleiding (bijvoorbeeld Grafische Vormgeving, Mediavormgever, Media & Vormgeving). Je hebt kennis van DTP en kunt werken met de programma’s indesign, photoshop en illustrator. Je vindt het leuk om creatief te werken binnen de vastgestelde huisstijl. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, beheers je de Nederlandse taal en ben je zelfstandig en proactief. Je kunt snel schakelen en hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

 

wat biedt Artis?
Artis is een officieel goed doel en is afhankelijk van giften en subsidies van derden, daarom geeft Artis geen stagevergoeding. Wel bieden wij je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!

solliciteren
Solliciteren kan via de volgende link. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar educatie@artis.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Reclame / Communicatie / Media
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer