ARTIS

Stagiair zakelijke relaties & sponsoring - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 28-10-2014 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 0 Salaris -
Per februari 2019 is de vakgroep Relatiebeheer & Fondsenwerving op zoek naar een zelfstandige en fulltime: stagiair relatiebeheer & fondsenwerving (fulltime voor minimaal 5 maanden).

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving heeft tot doel het borgen van een eenduidige communicatie naar zowel publiek en pers, als bedrijven, fondsen en andere instellingen waar ARTIS mee samenwerkt. Ze is onderverdeeld in de vakgroepen Communicatie, Marketing en Relatiebeheer & Fondsenwerving.

De vakgroep Relatiebeheer & Fondsenwerving is verantwoordelijk voor het werven van commerciële partners voor ARTIS en het verkopen van zakelijke en besloten evenementen. De afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling en de uitvoering van sponsorwerving, adoptantenwerving en contact met bedrijven en commerciële partners.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

- het opzetten en uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek;
- het ontwikkelen van een strategie om sponsorinkomsten te vergroten;
- Ondersteuning in het benaderen van prospects;
- Contact met bedrijven die zich aan ARTIS willen verbinden door adoptie, sponsoring of evenementen;
- Het verwerken van relatie informatie in een CRM systeem;
- Relatiebeheer (ARTIS onderneemt diverse acties om sponsoren aan zich te binden: zo ontvangen ze regelmatig nieuws van ARTIS zoals het tijdschrift, nieuws over hun geadopteerde dier, uitnodigingen voor special events etc.).

Profiel
We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig is en initiatief neemt. Daarnaast ben je representatief, nauwkeurig heb je een hands-on mentaliteit en ben je flexibel. Verder volg je een commerciële opleiding op hbo/wo-niveau.

Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar personeelenorganisatie@artis.nl .

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Zakelijke dienstverlening
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden artis, fondsenwerving, stage, commercieel, ARTIS, amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer