ARTIS

Stagiair public relations - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 19-02-2015 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 38 Salaris -
Per direct is de afdeling Communicatie op zoek naar een: stagiair public relations (minimaal 5 maanden, 32 à 38 uur per week).

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Content & Partnerschappen is onderverdeeld in de vakgroep Educatie en de afdelingen Communicatie, Marketing, Zakelijke fondsenwerving & sales en Particuliere & institutionele fondsenwerving. Het cluster is verantwoordelijk voor het uitdragen van de missie en visie van ARTIS en het genereren van inkomsten. Van een rondleiding ARTIS in oorlogstijd tot de jaarlijkse ARTIS-Zoomeravonden, van lesprogramma's in het Planetarium tot workshops bokashi maken, van een VR-ervaring over het uitzetten van vale gieren tot het openen van een nieuw olifantenverblijf, van het vriendenprogramma tot adoptiemogelijkheden van een dwergoeistiti of bloemenperk, van een poeproute en campagne in Micropia tot een campagne over duurzaam eten en drinken in ARTIS.

De afdeling Communicatie is verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie van ARTIS. Denk hierbij aan de interne nieuwsbrief, persberichten, het ARTIS-tijdschrift en sociale media.

 

Werkzaamheden
Je ondersteunt het communicatieteam met het uitvoeren van zeer diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • het begeleiden van persbezoeken;
  • het schrijven van persberichten;
  • het zoeken van passend beeld bij persberichten;
  • het beantwoorden van e-mails;
  • het onderhouden van persbestanden;
  • De uitvoering van het communicatieplan.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste stagiair public relations (hbo/wo) die goed kan schrijven, organisatorisch vaardig is en stevig in zijn schoenen staat. Daarnaast ben je leergierig, nauwkeurig, representatief, kun je snel schakelen, een teamspeler, loyaal, flexibel, proactief en heb je een hands-on mentaliteit.

Wat biedt ARTIS?
ARTIS biedt boven alles een zeer leerzame en afwisselende stageplaats binnen een gedreven en professioneel team. Het betreft een meeloopstage (dus geen onderzoekstage), waarin je zelfstandig werkt. Je krijgt uitgebreid de ruimte om theorie in de praktijk te brengen en werkt bij een sterk merk met een sterke reputatie op het gebied van communicatie sinds 1838.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar communicatie@artis.nl. 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden communicatie, PR, stage, stageplaats, ARTIS, tijdschrift, amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer