ARTIS

Stagiair public relations - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 19-02-2015 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 38 Salaris -
Per direct is de afdeling Communicatie op zoek naar een: stagiair public relations (minimaal 5 maanden, 32 à 38 uur per week).

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving heeft tot doel het borgen van een eenduidige communicatie naar zowel publiek en pers, als bedrijven, fondsen en andere instellingen waar ARTIS mee samenwerkt. Ze is onderverdeeld in de vakgroepen Communicatie, Marketing en Relatiebeheer & Fondsenwerving.

De vakgroep Communicatie is op zoek naar een stagiair Public relations. Denk aan het schrijven van persberichten, ondersteuning bij het begeleiden van persbezoeken, het beantwoorden van e-mails, het onderhouden van persbestanden, interne communicatie en het bewaken van de huisstijl.

Werkzaamheden
Je ondersteunt het communicatieteam met het uitvoeren van zeer diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan:

het begeleiden van persbezoeken;
het schrijven van persberichten;
het zoeken van passend beeld bij persberichten;
het beantwoorden van e-mails;
het onderhouden van persbestanden;
en de uitvoering van het communicatieplan.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste stagiair public relations (hbo/wo) die goed kan schrijven, organisatorisch vaardig is en stevig in zijn schoenen staat. Daarnaast ben je leergierig, nauwkeurig, representatief, kun je snel schakelen, een teamspeler, loyaal, flexibel, proactief en heb je een hands-on mentaliteit.

Wat biedt ARTIS?
ARTIS biedt boven alles een zeer leerzame en afwisselende stageplaats binnen een gedreven en professioneel team. Het betreft een meeloopstage (dus geen onderzoekstage), waarin je zelfstandig werkt. Je krijgt uitgebreid de ruimte om theorie in de praktijk te brengen en werkt bij een sterk merk met een sterke reputatie op het gebied van communicatie sinds 1838.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar communicatie@artis.nl.

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer