ARTIS

Stagiair ICT - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-01-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 38 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De vakgroep Planning & control is één van de stafafdelingen binnen ARTIS. De vakgroep is verantwoordelijk voor de financiële administratie en ICT. De ICT-afdeling bestaat uit een Coördinator ICT en een Medewerker ICT. Per februari 2019 is de vakgroep Planning & control op zoek naar een proactieve:

                                        Stagiair ICT
             (minimaal 3 maanden en 32 tot 38 uur per week)


Werkzaamheden
Om een beeld te krijgen van de dagelijkse werkzaamheden van een ICT-afdeling draai je mee met de afdeling. De werkzaamheden bestaan uit:
• Het beheren van werkplekken;
• Het oplossen van storingen;
• Het ondersteunen van gebruikers;
• Het documenteren en in kaart brengen van verschillende systemen en netwerken.

Hiernaast wordt er voldoende ruimte geboden om te werken aan zelfstandige opdracht die bijdraagt aan een verdere optimalisatie van de ICT-afdeling. De talloze systemen en processen binnen ARTIS bieden voldoende mogelijkheden om samen tot een passende stageopdracht te komen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen: virtualisatie, CRM, kassa, boekingsstraten, gasten WiFi, camera’s, cloudoplossingen, parkeren en rapportagemogelijkheden.

Profiel
Je volgt een relevante opleiding op hbo-niveau. Je hebt kennis van MS Windows, MS Office en overige instellingen op werkplekniveau. Ook ben je bekend met standaard netwerkonderdelen en configuraties. Je bent secuur, werkt gestructureerd en signaleert wensen en behoeften vanuit de gebruikers. Je hebt een proactieve werkhouding en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Solliciteren kan via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar Daniël Koldewijn via d.koldewijn@artis.nl .

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden stage, artis, ICT, amsterdam, stagiair ict

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer