ARTIS

Stagiair HR - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-05-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 - 38 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De HR-afdeling is één van de stafafdelingen binnen ARTIS. De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en (laten) uitvoeren van het personeelsbeleid. Daarnaast adviseert de afdeling het management van ARTIS op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken. De afdeling bestaat uit een Hoofd HR, HR-adviseur, HR-assistent en hopelijk vanaf september 2018 weer een:

HR-Stagiair(e)
(minimaal 3 maanden en minimaal 32 uur per week)

Werkzaamheden
Om een beeld te krijgen van de dagelijkse werkzaamheden van een HR-afdeling draai je mee met de werkzaamheden op de afdeling, gericht op in-, door- en uitstroom van het personeel. Er is uiteraard ook ruimte om te werken aan een eigen opdracht of onderzoek. Je houdt je onder andere bezig met;

• administratieve taken: Je zorgt voor de administratie van nieuwe collega’s en houd toezicht op het aanleveren van mutaties voor de salarisadministratie.
• beleidsvoorbereidende taken: Het liefst wil jij dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Dus zal je meehelpen met het optimaliseren van de personeelsgids of het beantwoorden van vraagstukken van medewerkers die om jouw advies vragen.
• beleidsuitvoerende taken: Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het toepassen van de wet verbetering poortwachter rondom het ziekteverzuim en het controleren van declaraties.

Bij ARTIS zal jouw dag meteen beginnen wanneer je het park binnenloopt. Je hoort de gibbons zingen, je ziet je collega’s hard werken om de tuin weer in orde te maken voor de bezoekers en je weet dat er weer een nieuwe dag is aangebroken. Jij of een van je collega’s haalt een lekker kopje koffie, kletsen gezellig bij en gaan daarna direct aan de slag. Bij ARTIS is altijd van alles te doen! Je begint de dag met het doorlopen van de mailbox en het beantwoorden van verschillende vraagstukken. Je spart tussendoor met je collega’s over de beste oplossingen en antwoorden. In de middag lunchen en daarna snel verder want ARTIS is altijd in beweging. In de middag is er een sollicitatiegesprek waar jij aanwezig bent om je eigen skills te ontwikkelen. Nadat je aan je stageverslag hebt gewerkt is de dag alweer voorbij.

Wat zoekt ARTIS?
Je volgt een relevante hbo-opleiding en zit in het derde of vierde jaar van deze studie. We zoeken iemand die zin heeft om veel te leren en een bijdrage te leveren aan optimalisatie van de afdeling en dus van ARTIS. Je bent communicatief vaardig, nieuwsgierig en je bent niet bang om vragen te stellen. Ook ben je gedreven en durf je initiatief te nemen.

Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in het prachtige ARTIS. ARTIS is een dynamische omgeving die altijd in beweging is, zeker ook op het gebied van HR Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken! We zijn een klein team waarin hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat je stage loopt op een kantoor dat middenin één van de mooiste tuinen van Amsterdam staat.

Solliciteren
Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op de website, gericht aan Elza van der Plas. Elza beantwoord ook graag jouw vragen over de stageplek en de procedure via p&o@artis.nl

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Elza van der Plas
Solliciteer