ARTIS

Stagiair fotografie & visuele content - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 12-02-2018 Functiecategorie Journalistiek / Redactie / Copy...
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 - 38 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De vakgroep communicatie & marketing is verantwoordelijk voor alle communicatie van ARTIS en Micropia. Denk aan het tijdschrift, artis.nl, micropia.nl, de dagkrant, social media, persberichten, de marketingcampagnes, particuliere fondsenwerving, interne communicatie en het bewaken van de huisstijl. Krachtige en aansprekende beelden zijn binnen alle communicatie-uitingen van ARTIS van groot belang. Per direct is de vakgroep communicatie & marketing op zoek naar een:

                    Stagiair fotografie & visuele content
                (minimaal 5 maanden, 32 à 38 uur per week)


Werkzaamheden
Je wordt onderdeel van het communicatie & marketingteam. Als stagiair fotografie & visuele content houd je je bezig met het creëren van visuele content voor ARTIS en Micropia. Je maakt foto’s en videomateriaal van alles wat Natura Artis Magistra behelst: van dieren, bomen, planten en erfgoed tot publieksactiviteiten, zakelijke activiteiten en de eet- en drinkgelegenheden. Je ondersteunt zowel de vaste fotograaf van ARTIS als het content-team.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste stagiair die studeert aan een professionele fotografieopleiding – en graag wil bijleren, zowel op technisch vlak als in onderwerpkeuze. Je hebt affiniteit met de missie en visie van ARTIS. Je kunt commercieel denken en fotografeert net zo graag mensen als dieren. Je houdt je staande in een complexe organisatie en bent leergierig, flexibel en proactief.

Wat biedt ARTIS?
Natura Artis Magistra biedt boven alles een zeer leerzame en afwisselende stageplaats binnen een gedreven en professioneel team. Het betreft een meeloopstage (dus geen onderzoekstage), waarin je zelfstandig werkt. Je ondersteunt en wordt begeleid door zowel de vaste fotograaf van ARTIS, die jarenlange ervaring heeft in dierfotografie, als het content-team. Je draagt bij aan de communicatie-uitingen van een sterk merk met een sterke reputatie op het gebied van communicatie, sinds 1838.
Voor deze stage neemt de stagiair zelf een fotocamera mee. Een videocamera is aanwezig. LET OP: het gaat nadrukkelijk om een stage en niet om een baan.

Solliciteren
Solliciteren kan via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar communicatie@artis.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Journalistiek / Redactie / Copywriting
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden fotografie, amsterdam, artis, stage, visueel, content, hbo

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer