ARTIS

Stagiair financiële administratie - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 02-02-2018 Functiecategorie Administratie: Financieel
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Stage
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De Financiële administratie valt onder de afdeling Planning & Control. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de financiële- en salarisadministratie. Een van haar taken is de verwerking van in- en verkoopfacturen. De jonge en informele afdeling wordt aangestuurd door de assistent controller en bestaat verder uit 3 medewerkers.

De afdeling Planning & Control is op zoek naar een:

Stagiair(e) Financiële Administratie
Voor 4 dagen in de week en voor ongeveer 5 maanden


Werkzaamheden
Je krijgt de kans om jouw kennis in de praktijk te brengen op een plek waar heel Artis aan je voorbij trekt. Je verricht de volgende taken met een redelijke mate van zelfstandigheid:

  • boeken van inkoopfacturen;
  • behandelen van aanmaningen;
  • telefonisch dan wel schriftelijk contact met leveranciers;
  • verwerken van bankafschriften;
  • overige administratieve werkzaamheden.


Profiel
Wij zoeken een flexibele en betrouwbare stagiair(e) vanaf februari 2019. Je doet een relevante administratieve of economische opleiding (niveau 3 of 4) en je bent 4 dagen per week beschikbaar. Enige ervaring (bijbaan of eerdere stage) is een pré! Daarnaast ben je betrokken bij de tuin, kan je zelfstandig werken en durf je initiatief te nemen. Verder is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en dat dat tot uiting komt in je werk.

Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar s.karmzada@artis.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Financieel
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer