ARTIS

Stagiair evenementen & publieksactiviteiten - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 06-04-2016 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Binnen ARTIS zorgt het cluster Parkmanagement voor de organisatie en uitvoering van alles wat met de publieksbeleving te maken heeft; het publiek staat immers centraal. Van de ontvangst bij de Hoofdentree en kaartverkoop, tot evenementen in de feestzalen, rondleidingen en kinderfeestjes. Het cluster bestaat uit de afdelingen: Publieksservice, Vrijwilligers en Evenementen & Publieksactiviteiten.

Naast het bewaken van een optimale bezoekersbeleving op de locaties van ARTIS houdt het cluster Parkmanagement zich specifiek bezig met de ontvangst van alle bezoekers van het instituut, waaronder ook educatief en zakelijk bezoek.

In het ARTIS-Park, in ARTIS-Micropia, op het ARTIS-plein en in de zalen vinden dagelijks verschillende evenementen plaats. Van educatieve publieksactiviteiten, tot diners in het Aquarium, van zakelijke bijeenkomsten in het Noord Paviljoen tot de ZOOmeravonden in het ARTIS-Park. De afdeling evenementen en publieksactiviteiten is verantwoordelijk voor de operationele coördinatie en stelt daarbij de missie en visie van ARTIS centraal. De afdeling evenementen en publieksacitiviteiten is op zoek naar een:

                    Stagiair evenementen & publieksactiviteiten 
                               (minimaal 4 dagen per week)

Werkzaamheden
Tijdens de stage ga je de coördinator van evenementen en publieksactiviteiten ondersteunen en pak je werkzaamheden zelfstandig op. Deze zijn vooral gericht op:

  • Zelfstandige coördinatie op locatie van verschillende evenementen en publieksactiviteiten;
  • Meehelpen in het voorbereiden en uitvoeren van de uiteenlopende evenementen en publieksactiviteiten, zoals de ZOOmeravonden, vakantieactiviteiten, zakelijke diners, borrels, verjaardagen, bijeenkomsten, congressen en de Museumnacht;
  • Het logistiek ondersteunen van de verschillende evenementen en publieksactiviteiten in ARTIS zoals; zorgdragen voor de was, schoonmaak inplannen, het contact met infrastructuur voor evenementen;
  • Het opstellen van agenda en notulen bij organisatie breed evenementenoverleg;
  • Het uitvoeren van administratieve kantoorwerkzaamheden.

Profiel
We zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste student, die leergierig is en goed met mensen kan omgaan. Daarnaast ben je representatief, flexibel en nauwkeurig en heb je een hands-on mentaliteit. Het is belangrijk dat je zo nodig ook bereid bent om buiten kantoortijden en in het weekend te werken. Onze voorkeur gaat uit naar mensen woonachtig in regio Amsterdam. Ervaring in het organiseren van activiteiten is een pre.

Wat biedt ARTIS?
ARTIS biedt je een stageplaats vol leermogelijkheden binnen een gedreven en professioneel team. Het betreft een meeloopstage (dus geen onderzoekstage), waarin je zelfstandig werkt. Je krijgt uitgebreid de ruimte om theorie in de praktijk te brengen en werkt op een van de mooiste evenementenlocaties van Amsterdam.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Leonie Klinkenberg via l.klinkenberg@artis.nl .

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer