ARTIS

Stagiair evenementen - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 28-10-2014 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 38 - 0 Salaris -
Per direct is de afdeling Relatiebeheer & Fondsenwerving op zoek naar een: stagiair evenementen (minimaal 5 maanden, 38 uur per week).

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

 

Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving heeft tot doel het borgen van een eenduidige communicatie naar zowel publiek en pers, als bedrijven, fondsen en andere instellingen waar ARTIS mee samenwerkt. Ze is onderverdeeld in de vakgroepen Communicatie, Marketing en Relatiebeheer & Fondsenwerving.

 

De historische zalen van ARTIS zijn beschikbaar als evenementenlocatie voor externe en interne evenementen. De afdeling Relatiebeheer & Fondsenwerving is verantwoordelijk voor het verkopen en organiseren van evenementen in ARTIS. De evenementen die zoal georganiseerd worden lopen uiteen van huwelijken, congressen, zakelijke diners, interne evenementen tot persbijeenkomsten.

 

Werkzaamheden
Als stagiair evenementen ga je volop meedraaien in het team van Relatiebeheer & Fondsenwerving. Je gaat je onder andere bezighouden met:

het hebben van contact met klanten;
het telefonisch informatie verschaffen over de diverse mogelijkheden;
het opmaken van offertes en het ondersteunen van de accountmanagers;
het zelfstandig begeleiden van een evenemententraject;
het uitvoeren van overige administratieve kantoorwerkzaamheden.


Profiel
Je volgt een commerciële hbo-opleiding, bij voorkeur de Hogere Hotelschool of vrijetijdsmanagement en zit in het derde jaar van deze studie. Je bent flexibel ingesteld en hebt een commerciële instelling, daarnaast ben je iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Tot slot ben je representatief en staat initiatief nemen je op het lijf geschreven.

 

Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!

 

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar evenementen@artis.nl .

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer