ARTIS

Stagiair(e) Human Resources - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 26-09-2017 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 36 - 38 Salaris -

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De HR-afdeling is een van de stafafdelingen binnen ARTIS. De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en (laten) uitvoeren van het personeelsbeleid. Daarnaast adviseert de afdeling het management van ARTIS op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken. De afdeling bestaat uit een Hoofd HR, HR-adviseur en HR-assistent. De HR-afdeling is per februari 2018 op zoek naar een:

                                       HR-Stagiair(e)
      (maximaal 6 maanden en minimaal 32 uur per week)


Werkzaamheden
Om een beeld te krijgen van de dagelijkse werkzaamheden van een HR-afdeling draai je mee met de werkzaamheden op de afdeling. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• werving en selectie
• administratieve taken, zoals mutaties en in-, en uitdiensttredingen verwerken en ziekteverzuim bijhouden
• analyseren van bedrijfsinformatie
• adviserende rol aannemen met betrekking tot procedures en/of protocol
• beleidsvoorbereidende taken;
• beleidsuitvoerende taken;
• het werken aan een eigen opdracht.

Er wordt voldoende ruimte geboden om te werken aan je eigen leerdoelen én initiatieven die bijdragen aan een verdere optimalisatie van de afdeling.

Profiel
Je volgt een relevante hbo-opleiding en zit in het derde jaar van deze studie. Afhankelijk van de opleiding zal het accent meer liggen op het uitvoeren van een onderzoek dan wel meewerken op de afdeling. Je bent iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Verder ben je betrouwbaar, sociaal en durf je initiatief te nemen. Ook ben je communicatief vaardig en wil je graag nieuwe dingen leren. Je bent gedreven en enthousiast over jouw vakgebied en hebt een eigen visie op HR. Je bent nieuwsgierig, nauwkeurig en niet bang om vragen te stellen. Je kiest bewust voor HR en kan goed met vertrouwelijke informatie om gaan.


Wat biedt ARTIS?

We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Er is alle gelegenheid om je sterke en ontwikkelpunten te ontdekken. We begeleiden en stimuleren je om jezelf verder te ontwikkelen. Kortom: je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Stuur ons je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar Nina Louwris via personeelenorganisatie@artis.nl

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden hrm, artis, human resources, stage, amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Nina Louwris

Vestigingsplaats

Solliciteer