ARTIS

Stagiair dierverzorging - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 28-10-2014 Functiecategorie Dieren (Medisch en Verzorging)
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 0 Salaris -
Het cluster Dier & Plant is op zoek naar een betrouwbare en sociale: stagiair dierverzorging (voor minimaal 6 weken en minimaal 32 uur per week).

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Dier & Plant is verantwoordelijk voor het beheer, de samenstelling en instandhouding van de collectie dieren en planten. Daarbij presenteert het cluster deze collectie, zowel aan de bezoeker als - via de media - aan een breder publiek. Het cluster bestaat uit drie vakgroepen en een stafafdeling.

Werkzaamheden
Als stagiair dierverzorging werk je mee met de dierverzorgers. Dit betekent dat je onder meer:

Dieren observeert.
Assisteert bij medische handelingen.
Verblijven inricht of herinricht.
Het publiek te woord staat.
De werkplek schoon houdt.
Het voer voor de dieren maakt en verstrekt.

Profiel
Wij zoeken iemand die onze afdeling komt versterken. Je volgt een mbo-opleiding dierverzorging op niveau 3 of 4 en je bent in ieder geval tweedejaars. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Verder ben je betrouwbaar, sociaal en durf je initiatief te nemen.

Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Vermeld in je motivatie duidelijk in welk leerjaar je zit, welke periode het betreft en om hoeveel uur per week het gaat. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar j.versloot@artis.nl. Indien je geen relevante opleiding volgt is het niet mogelijk om in aanmerking te komen voor deze stageplaats.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Dieren (Medisch en Verzorging)
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer