ARTIS

Stagiair dierregistratie - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 28-10-2014 Functiecategorie Dieren (Medisch en Verzorging)
Standplaats Amsterdam Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 38 Salaris -
De stafafdeling van het cluster Dier & Plant is per direct op zoek naar een: stagiair dierregistratie (32 à 38 uur in de week en minimaal 4-6 maanden).

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Dier & Plant is verantwoordelijk voor het beheer, de samenstelling en instandhouding van de collectie dieren en planten. Daarbij presenteert het cluster deze collectie, zowel aan de bezoeker als - via de media - aan een breder publiek. Het cluster bestaat uit 3 vakgroepen en een stafafdeling.

Als ondersteunende registrator val je onder de stafafdeling van Dier & Plant. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de cluster Dier & Plant. De afdeling wordt aangestuurd door een clustermanager en bestaat uit acht medewerkers. De afdeling Dierregistratie is van essentieel belang voor het onderhouden van de collectie. Een optimale en nauwkeurige vastlegging van diergegevens wordt in alle facetten van de dierentuin gebruikt. Hierbij kan gedacht worden aan het verstrekken van gegevens voor de veterinaire verzorging van dieren; voor educatieve doeleinden en voor communicatie binnen en buiten ARTIS.

Werkzaamheden
Je krijgt de kans om jouw kennis in de praktijk te brengen op een plek waar heel ARTIS aan je voorbij trekt. Je verricht de volgende taken met een redelijke mate van zelfstandigheid:

dagelijks rapport opstellen aan de hand van rapportages van diverse dierafdelingen
dagelijks medische gegevens van de dierpatiënten invoeren
werken met een wereldwijd database systeem van dierentuinen
digitale bestanden aanmaken in Excel
contacten leggen met andere dierentuinen
linkrating met Registrars over de gehele wereld
gegevens overzetten en invoeren van Nederlands naar Engels
archivering en administratieve werkzaamheden

Profiel
Wij zoeken een flexibele en betrouwbare collega die de afdeling komt versterken. Enige ervaring (bijbaan of eerdere stage) is een pré. Daarnaast ben je betrokken bij de tuin, kun je zelfstandig werken en durf je initiatief te nemen. Verder is het van belang dat je een relevante hbo-opleiding diermanagement volgt.

Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar j.bultstra@artis.nl.

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Dieren (Medisch en Verzorging)
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer