ARTIS

Stagiair coördinator vrijwilligers - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 25-04-2016 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 0 Salaris -

Het cluster Parkmanagement is per febrauri 2017 op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste: stagiair coördinator vrijwilligers (5 dagen per week, startdatum in overleg).

 

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

 

Binnen ARTIS zorgt het cluster Parkmanagement voor de organisatie en uitvoering van alles wat met de publieksbeleving te maken heeft; het publiek staat immers centraal. Van de ontvangst bij de Hoofdentree en kaartverkoop, tot evenementen in de feestzalen, rondleidingen en kinderfeestjes. Het cluster bestaat uit de afdelingen: Publieksservice, Vrijwilligers en Evenementen & Publieksactiviteiten.

Naast betaalde medewerkers en oproepkrachten zijn er ruim 300 vrijwilligers actief bij ARTIS. De vrijwilligers begeleiden het bezoek op diverse locaties in het ARTIS-park en Micropia, verzorgen rondleidingen en begeleiden verschillende educatieve publieksactiviteiten waaronder de kinderfeestjes. Het werken met vrijwilligers is voor ARTIS een bewuste keuze. De vrijwilliger heeft een aantoonbare meerwaarde in het realiseren van de educatieve doelstellingen van ARTIS en Micropia en is enorm belangrijk voor een optimale beleving van de bezoeker.

 

Werkzaamheden
Tijdens de stage ondersteun je de vrijwilligerscoördinator en pak je werkzaamheden zelfstandig op. Er wordt voldoende ruimte geboden om te werken aan je eigen leerdoelen én initiatieven die bijdragen aan een verdere optimalisatie van de afdeling. De werkzaamheden zijn vooral gericht op:

 

Het verzorgen van de dagelijkse briefing aan de aanwezige vrijwilligers.
Het inroosteren van de vrijwilligers voor de verschillende diensten en activiteiten.
Het uitvoeren van administratieve kantoorwerkzaamheden.
Meehelpen in het uitvoeren van het evenement ZOOmeravonden.


Profiel
We zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste student, die leergierig is en goed met mensen kan omgaan. Daarnaast ben je representatief, flexibel en nauwkeurig en heb je een hands-on mentaliteit. Het is belangrijk dat je zo nodig ook bereid bent om buiten kantoortijden en in het weekend te werken. Onze voorkeur gaat uit naar mensen woonachtig in regio Amsterdam.

 

Wat biedt ARTIS?
ARTIS biedt je een stageplaats vol leermogelijkheden binnen een gedreven en professioneel team. Het betreft een meeloopstage (geen onderzoekstage), waarin je zelfstandig werkt. Je krijgt uitgebreid de ruimte om theorie in de praktijk te brengen en werkt op een van de mooiste locaties van Amsterdam.

 

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar Maartje Pauw via m.pauw@artis.nl .

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer