ARTIS

stagiair communicatie - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 12-09-2018 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
Per februari 2019 is de afdeling Communicatie op zoek naar een zelfstandige en representatieve: stagiair communicatie (minimaal 5 maanden, 38 uur per week).

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Content & Partnerschappen is onderverdeeld in de vakgroep Educatie en de afdelingen Communicatie, Marketing, Zakelijke fondsenwerving & sales en Particuliere & institutionele fondsenwerving. Het cluster is verantwoordelijk voor het uitdragen van de missie en visie van ARTIS en het genereren van inkomsten. Van een rondleiding ARTIS in oorlogstijd tot de jaarlijkse ARTIS-Zoomeravonden, van lesprogramma's in het Planetarium tot workshops bokashi maken, van een VR-ervaring over het uitzetten van vale gieren tot het openen van een nieuw olifantenverblijf, van het vriendenprogramma tot adoptiemogelijkheden van een dwergoeistiti of bloemenperk, van een poeproute en campagne in Micropia tot een campagne over duurzaam eten en drinken in ARTIS.

De afdeling Communicatie is verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie van ARTIS. Denk hierbij aan de interne nieuwsbrief, persberichten, het ARTIS-tijdschrift en sociale media.

Werkzaamheden
De stage is een meewerkstage. Dit betekent dat je geen onderzoek doet, maar als stagiair communicatie onderdeel wordt van het communicatieteam. Je houdt je bezig met onder andere:

  • Het bijhouden van de website van ARTIS en Micropia;
  • Het maken en doorvertalen van content voor de interne- en externe nieuwsbrief;
  • Sporadisch: werkzaamheden voor het ARTIS-tijdschrift;
  • Het produceren van de dagkrant en de daily news (informatie die bezoekers bij de Hoofdentree kunnen meenemen);
  • Het bedenken en plaatsen van berichten op de sociale media;
  • Het maken van filmpjes voor op de sociale media;
  • Andere praktische zaken op de vakgroep.

Profiel
ARTIS zoekt een zelfstandige, representatieve stagiair die nauwkeurig werkt, goed kan schrijven, verantwoordelijkheid neemt, assertief is, commercieel inzicht heeft en zich staande houdt in een dynamisch team. Daarbij volg je een relevante wo- of hbo-opleiding.

Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!

Solliciteer
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar communicatie@artis.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden communicatie, PR, stage, stageplaats, ARTIS, tijdschrift, amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Rochelle Houwaart

Vestigingsplaats

Solliciteer