ARTIS

Stagiair ARTIS-winkel - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-05-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Stage
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Binnen ARTIS zorgt het cluster Parkmanagement voor de organisatie en uitvoering van alles wat met de publieksbeleving te maken heeft; het publiek staat immers centraal. Van de ontvangst bij de Hoofdentree en kaartverkoop, tot evenementen in de feestzalen, rondleidingen en kinderfeestjes. Het cluster bestaat uit de volgende afdelingen: Publieksservice, Micropia, Vrijwilligers en Evenementen & Publieksactiviteiten.

De afdeling Publieksservice houdt zich specifiek bezig met de ontvangst van en het contact met alle bezoekers van het instituut, waaronder ook zakelijk en educatief bezoek. Publieksservice verleent service aan het publiek van ARTIS en ARTIS-Micropia in de breedste zin van het woord en verkoopt diverse producten, waaronder dagkaarten, lidmaatschappen en winkelartikelen. De winkel is vaak het laatste contact dat de bezoeker met ARTIS heeft. De ARTIS-winkel is op dit moment sterk in ontwikkeling. In de komende jaren worden er veel veranderingen verwacht en zal de winkel een groei doormaken. Het is een plek waar we onze missie en visie vertalen naar bijzondere souvenirs, die de bezoeker mee naar huis kan nemen. Voor deze afdeling zijn we per februari 2018 op zoek naar een:

                                              Stagiair ARTIS-winkel
                            (minimaal 5 maanden, 2 à 3 dagen per week)

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Samenwerken met de medewerkers van de ARTIS-winkel;
• Afhandelen en verwerken van bestellingen en leveringen;
• Draagt zorg voor een commercieel winkelbeeld;
• Meedraaien met winkelprocedures en het aandragen van suggesties voor verbetering.

Profiel
ARTIS zoekt naar iemand die zelfstandig is en initiatief neemt. Je bent praktisch ingesteld en flexibel. Je vindt het niet erg om je mouwen op te stropen en de boel aan te pakken. Je volgt minimaal een relevante MBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Retail. Je vindt het leuk je bezig te houden met een winkelassortiment en bent verkoop- en klantgericht. Daarnaast ben je betrouwbaar, sociaal en nauwkeurig.


Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!


Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Je kunt je sollicitatie richten aan Nikki Laros. Nikki is ook degene bij wie je terecht kunt voor inhoudelijk vragen. Zij is te bereiken via n.laros@artis.nl. Als je vragen hebt over de procedure dan kun je daarvoor terecht bij Sofie van Reenen via p&o@artis.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden ARTIS, amsterdam, vacature, stage, stagiair, retail

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer