ARTIS

Projectmanager ontwikkeling en bouw - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 13-12-2017 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De afdeling Projecten valt rechtstreeks onder de directie en beheert een portfolio aan projecten waaronder nieuwe dierverblijven (bijvoorbeeld voor de zwarte slingerapen), restauratie van monumenten (bijvoorbeeld het Aquarium en Groote Museum) en overige projecten.

De afdeling werkt samen met diverse vooraanstaande (landschaps)architecten en ontwerpers, werkt aan de restauratie van de mooiste monumenten die Amsterdam heeft en heeft gewerkt aan prijswinnende projecten zoals het Artisplein en Micropia. Om het groot aantal lopende en toekomstige projecten te realiseren is ARTIS op zoek naar een:


                                 Projectmanager ontwikkeling en bouw
                                                 (38 uur per week)


Werkzaamheden
De projectmanager is van start tot oplevering eindverantwoordelijk voor een project. Hij onderhoudt gedurende het ontwikkeling- en bouwproces het contact met de opdrachtgever, behartigt diens belangen en geeft leiding aan ontwerpende en uitvoerende partijen. Bij complexe projecten wordt in multidisciplinaire teams samengewerkt waaraan de projectmanager leiding geeft. Hij is eindverantwoordelijk voor planning en budget en ondersteunt bij het selectieproces van ontwerpende en uitvoerende partijen.


Profiel
De projectmanager die wij zoeken heeft minimaal 5 jaar werkervaring en is in staat zelfstandig projecten te leiden vanaf het eerste contact met een opdrachtgever tot en met de ingebruikname van het gebouw, ruimte en/of dierverblijf. Om goed te kunnen functioneren is het noodzakelijk dat je beschikt over ruime relevante werkervaring, gedegen kennis van duurzaam bouwen en de bouwwereld. Overige eisen zijn:
- WO/HBO werk- en denkniveau, een afgeronde technische studie en in staat interdisciplinair te denken en te acteren
- minimaal 5 jaar werkervaring op het snijvlak van projectontwikkeling en bouwbegeleiding in een bouw/renovatie-gerelateerde omgeving
- teamspeler met goede communicatieve vaardigheden, stressbestendig, flexibele werkhouding en verbinder binnen een organisatie en projectteams


Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris hangt af van opleiding en ervaring. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.


Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Je kunt je sollicitatie richten aan Emil Polak. Emil is ook degene bij wie je terecht kunt voor inhoudelijk vragen. Hij is te bereiken via e.polak@artis.nl. Als je vragen hebt over de procedure dan kun je daarvoor terecht bij Sofie van Reenen via p&o@artis.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden ARTIS, amsterdam, vacature, projectmanager, Groote museum,

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer