ARTIS

Projectcontroller - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 12-12-2017 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De vakgroep Planning & Control is verantwoordelijk voor de Financiële administratie en ICT. Om binnen ARTIS te komen tot een borging van de financiële project control voor een groot en prestigieus renovatieproject (het ARTIS-Groote Museum), wordt voor de duur van het project (2020+) de functie van projectcontroller binnen de afdeling Planning & Control gerealiseerd. Om deze ontwikkeling verder gestalte te geven, is ARTIS op zoek naar een:


                         Projectcontroller voor ARTIS – Groote Museum
                                              (20-24 uur per week)


Werkzaamheden
Door het professioneel uitvoeren van je taken draag je als projectcontroller bij aan een correcte en volledige financiële projectbeheersing van de renovatie van het Groote Museum. Je bent gesprekspartner voor het hoofd Planning & Control van ARTIS en adviseert daarbij over de budgetbewaking en met name de forecasting van projectkosten. Je houdt vinger aan de pols bij de bouw- en directievergaderingen en bent constructief kritisch. In samenwerking met de projectleider ben je verantwoordelijk voor:
• Nauwkeurige inschatting van nog te verwachten kosten
• Monitoren van aangegane verplichtingen
• Controleren van gemaakte kosten


Profiel
We zijn op zoek naar een ervaren projectcontroller die de financiële kant van het project voor het ARTIS - Groote Museum wil oppakken. Daarnaast beschik je in ieder geval over;
- WO/HBO werk- en denkniveau
- minimaal 3-5 jaar werkervaring op het snijvlak van financiën en techniek in een bouw/renovatie-gerelateerde omgeving.
- gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.
Je bent stressbestendig en je hebt een flexibele werkhouding. Daarnaast werk je proactief en sta je stevig in je schoenen. De belangrijkste rol als projectcontroller is dat je er voor zorgt dat de financiële component bij alle beslissingen in het projectteam correct en volledig gezien en belicht worden. Jij verpersoonlijkt die rol. Je vindt het dan ook een uitdaging om je collega’s te adviseren over het financiële belang. Het is daarom belangrijk dat je helder en overtuigend communiceert op zowel inhoudelijk als financieel vlak.


Wat biedt ARTIS?
Een uitdagende opdracht binnen een stimulerende en collegiale werkomgeving op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Je werkt binnen een informele sfeer nauw samen met andere afdelingen. Niet alleen het werk maar ook de omgeving is elke dag anders. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat je werkt aan een van de mooiste gebouwen in Amsterdam, het ARTIS- Groote museum. Een plek waar je als projectcontroller het verschil kan maken.


Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Je kunt je sollicitatie richten aan Erik Bakker. Erik is ook degene bij wie je terecht kunt voor inhoudelijk vragen. Hij is te bereiken via e.bakker@artis.nl. Als je vragen hebt over de procedure dan kun je daarvoor terecht bij Sofie van Reenen via p&o@artis.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden ARTIS, amsterdam, vacature, projectcontroller, Groote museum

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer