ARTIS

Programmeur/Projectleider ARTIS-Academie - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 14-12-2017 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De ARTIS-Academie heeft als doel het aanbieden van uiteenlopende activiteiten in ARTIS, die zich richten op een divers publiek. Daarbij kunnen deelnemers zich op interactieve wijze verdiepen in de natuur, natuurwetenschappen, de samenhang tussen natuur en cultuur en onze eigen relatie met de natuur. De Academie brengt daarmee een verhaal over de natuur, maar ook over onszelf. De activiteiten slaan op aansprekende en engagerende wijze een brug tussen het publiek en de natuur. We bestrijken daarbij alle componenten van de natuur: van de allerkleinste microbe tot het onmetelijke universum, en alles dat hiertussen zit. Voor de ARTIS-Academie zijn wij op zoek naar een:


Programmeur/Projectleider ARTIS-Academie

(24 uur per week)

Werkzaamheden
ARTIS zet de volgende stap in haar missie en visie door de ARTIS-Academie uit te breiden en professionaliseren. Jij bent degene die een centrale rol speelt bij het vormgeven, opzetten en implementeren van de Academie, waarmee je bijdraagt aan het vormen van ARTIS tot toonaangevend instituut op het gebied van debat rondom natuur.

• Ontwikkelen van een programmering van aansprekende activiteiten (lezingen, symposia, debatten, paneldiscussies etc.);
• Opzetten van de Academie-activiteiten in samenwerking met inhoudelijke experts binnen andere afdelingen, en interessante partijen op het gebied van debatten en symposia;
• Contact zoeken en onderhouden met topsprekers en relevante partijen voor de Academie;
• Bedenken van nieuwe concepten en formats voor avondvullende programma’s;
• Bewaken van de diversiteit aan onderwerpen binnen de missie en visie van ARTIS;
• Genereren van naamsbekendheid en een groot bereik voor de Academie;
• Zorgen voor financiële zelfstandigheid en kostendekkende activiteiten, inclusief fondsenwerving;
• Analyseren van de resultaten en de rapportage op bereik en omzet verzorgen.

Profiel
Je hebt een universitaire studie afgerond, bent creatief in het bedenken van nieuwe concepten, in combinatie met een sterk vermogen om te plannen en organiseren. Daarnaast ben je ook zakelijk ingesteld en weet je dat bereik en een netwerk een belangrijke voorwaarde zijn voor succes. Je hebt affiniteit met natuur(wetenschappen), duurzaamheid, natuurbehoud, kunstgeschiedenis, (micro)biologie en/of astronomie. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en kunt putten uit jouw netwerk van interessante sprekers op bovenstaande gebieden, en weet je grote namen voor ARTIS binnen te halen met charme en creativiteit. Je kunt ARTIS vertegenwoordigen en bent in staat om op professionele wijze contact te onderhouden met belanghebbende partijen. Je hebt het vermogen om binnen een complexe organisatie te werken, en weet de juiste mensen bij elkaar te brengen om tot een goed resultaat te komen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris hangt af van opleiding en ervaring. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Je kunt je sollicitatie richten aan Heleen Rouw. Heleen is ook degene bij wie je terecht kunt voor inhoudelijk vragen. Zij is te bereiken via h.rouw@artis.nl. Als je vragen hebt over de procedure dan kun je daarvoor terecht bij Sofie van Reenen via p&o@artis.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer