ARTIS

Medewerker Publieksservice - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 26-11-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Binnen ARTIS zorgt het cluster Publiek & Beleving voor de organisatie en uitvoering van alles wat met de publieksbeleving te maken heeft. Van de ontvangst bij de Hoofdentree en kaartverkoop, tot evenementen in de feestzalen, rondleidingen en kinderfeestjes. Het cluster bestaat uit de volgende vakgroep en afdelingen: Publieksservice, Parkmanagement, Vrijwilligers & docenten, Evenementen & activiteiten en Micropia laboratorium.

De afdeling Publieksservice houdt zich specifiek bezig met de ontvangst van en het contact met alle bezoekers van het instituut, waaronder ook zakelijk en educatief bezoek. Publieksservice verleent service aan het publiek van ARTIS en ARTIS-Micropia in de breedste zin van het woord en verkoopt diverse producten, waaronder dagkaarten, lidmaatschappen en winkelartikelen. Voor deze afdeling zijn we per direct op zoek naar een:

                             Medewerker publieksservice
                     (minimaal 16 uur per week, oproepkracht)


Werkzaamheden
Als medewerker publieksservice ben je de gastheer of -vrouw van ARTIS. Het is jouw ultieme doel om een optimale ervaring voor de bezoeker te creëren. Iedere medewerker verzorgt het ontvangst van het bezoek aan ARTIS. Daarnaast werkt het team in drie groepen: frontoffice, backoffice en winkel. De werkzaamheden bij de frontoffice bestaan onder andere uit het verkopen van dagkaarten, het actief verkopen van artikelen waaronder het ARTIS-lidmaatschap en de ARTIS-plattegrond en het ontvangst van bezoekers in Micropia. In de winkel ben je verantwoordelijk voor een representatieve uitstraling, het maximaliseren van de omzet en het efficiënt beheren van de voorraad. In de backoffice ben je verantwoordelijk voor al het telefonisch en mailcontact met onze bezoekers, de ledenadministratie en social media.

ARTIS zoekt op dit moment medewerkers voor de winkel. 


Profiel
ARTIS zoekt enthousiaste kandidaten die zich herkennen in dit profiel:
• Klantvriendelijkheid en gastvrijheid is jouw tweede natuur. Je bent proactief en enthousiasmeert iedere bezoeker voor ARTIS en Micropia;
• Je hebt commercieel talent en draagt graag actief bij aan de inkomsten van ARTIS;
• Je bent accuraat en een teamspeler;
• Je staat stevig in je schoenen en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal. Je bent woonachtig in Amsterdam of de directe omgeving. Je bent voor minimaal een half jaar lang minimaal 16 uur per week beschikbaar. ARTIS is 365 dagen per jaar geopend. Je bent dan ook beschikbaar op feestdagen, in het weekend en af en toe in de avond. Het is belangrijk dat je minimaal 2 dagen per week werkt waarvan 1 dag door de weeks en 1 dag in het weekend. In verband met personeelsplanning is een flexibele beschikbaarheid van belang. Bij twee werkdagen per week dien je minimaal drie mogelijke werkdagen op te geven.

De eerste werkdag gaat zo snel mogelijk van start. 

Wat biedt ARTIS?
ARTIS biedt een unieke en leerzame omgeving, in een afwisselende functie waarin je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in een jong en enthousiast team. De werktijden zijn flexibel en goed te combineren met een studie.

Solliciteren
Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Rochelle Houwaart via personeelenorganisatie@artis.nl

Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Sollicitaties mogen gericht worden aan Nikki Laros. 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden ARTIS, amsterdam, publiek, bezoekers, gastvrijheid, service, bijbaan, studie, kassa

Contactgegevens

Contactpersoon Rochelle Houwaart

Vestigingsplaats

Solliciteer