ARTIS

Medewerker Dienstencentrum - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 18-10-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 32 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Dier & Plant is verantwoordelijk voor het beheer, de samenstelling en instandhouding van de collectie dieren en planten en stelt daarbij de missie en visie van ARTIS centraal. Samen zorgt het cluster iedere dag voor een optimale presentatie van het ARTIS-Park en de dieren. Het cluster is onderverdeeld in de afdelingen Dier, Plant, Veterinair, Dienstencentrum en Staf.

De afdeling Dienstencentrum houdt zich specifiek bezig met de organisatie en uitvoering van alle logistieke processen binnen ARTIS. Dit kan variëren van diervoeding tot kantoorartikelen. Voor deze vakgroep zijn we per direct op zoek naar een:

               Medewerker Dienstencentrum (specialisatie slagerij)
                                         (32 uur per week)

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden binnen het Dienstencentrum. Je beheert de voorraden en materialen en voert kwaliteitscontroles uit. De specialisatie ligt bij de slagerij. De werkzaamheden die hierbij horen:
• Het dagelijks klaarzetten van (prooi)dieren;
• Het voorbereiden van stukken vlees;
• Koeien en paarden dienen uitgebeend te worden;
• Het ontdooien en rondrijden/distribueren van vlees en vis door de tuin;
• Het voorbereiden van voeding, waarbij je niet vies bent van koken en werken met insecten.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke, servicegerichte, spontane en proactieve kandidaat. Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op LBO-niveau. Wij zoeken en kandidaat die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en beschikbaar is in weekenden en op feestdagen. Daarnaast is het van belang dat je goed zelfstandig kunt werken en daarbij de juiste verantwoording aflegt.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, en passend bij de maatschappelijke rol die ARTIS heeft. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O via p&o@artis.nl . Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Monique Versloot, via m.versloot@artis.nl .
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden slagerij, DC, dienstencentrum, ARTIS, Amsterdam, logistiek

Contactgegevens

Contactpersoon Rochelle Houwaart

Vestigingsplaats

Solliciteer