ARTIS

Medewerker Dienstencentrum - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 05-07-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 36 - 38 Salaris -

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Binnen ARTIS zorgt het cluster Facilitair & Logistiek voor de organisatie en uitvoering van allerlei ondersteunende processen. Het cluster bestaat uit de volgende vakgroepen: Technische Dienst, Operationele Inkoop, Dienstencentrum, Onderhoud en Modificaties, Stafdienst en Beveiliging.

De vakgroep Dienstencentrum houdt zich specifiek bezig met de organisatie en uitvoering van alle logistieke processen binnen ARTIS. Dit kan variëren van diervoeding tot kantoorartikelen. Voor deze vakgroep zijn we per direct op zoek naar een:

                        Medewerker Dienstencentrum (specialisatie slagerij)
                                           (36-38 uur per week)

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden binnen het Dienstencentrum. Je beheert de voorraden en materialen en voert kwaliteitscontroles uit. De specialisatie ligt bij de slagerij. De werkzaamheden die hierbij horen:
• Het dagelijks klaarzetten van (prooi)dieren;
• Het voorbereiden van stukken vlees;
• Koeien en paarden dienen uitgebeend te worden;
• Het ontdooien en rondrijden/distribueren van vlees en vis door de tuin;
• Het voorbereiden van voeding, waarbij je niet vies bent van koken en werken met insecten.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke, servicegerichte, spontane en proactieve kandidaat. Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op LBO-niveau. Wij zoeken en kandidaat die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en beschikbaar is in weekenden en op feestdagen. Daarnaast is het van belang dat je goed zelfstandig kunt werken en daarbij de juiste verantwoording aflegt.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, en passend bij de maatschappelijke rol die ARTIS heeft. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren

Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Monique Versloot. Voor vragen over de procedure kun je mailen naar p&o@artis.nl . Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar m.versloot@artis .

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Artis, ARTIS, slagerij, amsterdam, logistiek, magazijn, dienstencentrum, DC

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer