ARTIS

medewerker backoffice - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 13-09-2018 Functiecategorie Commercieel - Ondersteunend / S...
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Binnen ARTIS zorgt het cluster Publiek & Beleving voor de organisatie en uitvoering van alles wat met de publieksbeleving te maken heeft. Van de ontvangst bij de Hoofdentree en kaartverkoop, tot evenementen in de feestzalen, rondleidingen en kinderfeestjes. Het cluster bestaat uit de volgende vakgroep en afdelingen: Publieksservice, Parkmanagement, Vrijwilligers & docenten, Evenementen & activiteiten en Micropia laboratorium.

De afdeling Publieksservice houdt zich specifiek bezig met de ontvangst van en het contact met alle bezoekers van het instituut, waaronder ook zakelijk en educatief bezoek. Publieksservice verleent service aan het publiek van ARTIS en ARTIS-Micropia in de breedste zin van het woord en verkoopt diverse producten, waaronder dagkaarten, lidmaatschappen en winkelartikelen. Voor deze afdeling zijn we per 1 december 2018 op zoek naar een:

                                     Medewerker backoffice
                                        (30 uur per week)


Werkzaamheden
Als medewerker backoffice ben je verantwoordelijk voor al het telefonisch en mailcontact met onze bezoekers. Je handelt vragen, suggesties en klachten op een professionele manier af, ook via social media. Het verwerken van boekingen van arrangementen zoals verjaardagsfeestjes en rondleidingen behoort ook tot de werkzaamheden. In het contact met bezoekers staat een uitstekende en persoonlijke service centraal. Daarbij zoek je altijd naar mogelijkheden dit te combineren met commerciële mogelijkheden zoals het werven en behouden van leden. Daarnaast draag je zorg voor de financiële administratie, verlenging en verwerking van de lidmaatschappen.

Profiel
ARTIS zoekt enthousiaste kandidaten die zich herkennen in dit profiel:
• Klantvriendelijkheid en gastvrijheid is jouw tweede natuur. Je bent proactief en enthousiasmeert iedere bezoeker voor ARTIS en Micropia;
• Je hebt commercieel talent en draagt graag actief bij aan de inkomsten van ARTIS;
• Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als op schrift;
• Je bent accuraat en hebt plezier in het afhandelen van lastige zaken;
• Je neemt initiatief, bent zelfstandig en kunt procesmatig werken;
• Ervaring met CRM-systemen en social media is een pré.


Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal. Je bent woonachtig in Amsterdam of de directe omgeving. ARTIS is 365 dagen per jaar geopend. Je bent dan ook beschikbaar op feestdagen, in het weekend en af en toe in de avond. Het is belangrijk dat je minimaal 4 dagen per week werkt waarvan 1 dag in het weekend. In verband met personeelsplanning is een flexibele beschikbaarheid van belang.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. Het pensioen is ondergebracht bij het ABP. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O via p&o@artis.nl . Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Alma Sihman Diaz, via a.sihmandiaz@artis.nl .

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Ondersteunend / Support / Helpdesk
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden backoffice, klantenservice, gastvrij, servicegericht, ARTIS, amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Rochelle Houwaart

Vestigingsplaats

Solliciteer