ARTIS

Marketeer educatieve en zakelijke markt - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-10-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 38 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Content & Partnerschappen is onderverdeeld in de vakgroep Educatie en de afdelingen Communicatie, Marketing, Zakelijke fondsenwerving & sales en Particuliere & institutionele fondsenwerving. Het cluster is verantwoordelijk voor het uitdragen van de missie en visie van ARTIS en het genereren van inkomsten. Van een rondleiding ARTIS in Oorlogstijd tot de jaarlijkse ARTIS-Zoomeravonden, van lesprogramma's in het Planetarium tot workshops bokashi maken, van VR-ervaring over het uitzetten van Vale Gieren tot het openen van een nieuwe Olifantenverblijf, van vriendenprogramma tot adoptiemogelijkheden van leeuw of bloemenperk, van een poeproute en campagne in Micropia tot een campagne over duurzaam eten en drinken in ARTIS.

Het marketingteam is verantwoordelijk voor marketing op de volgende gebieden: dagbezoek, toeristen, onderwijs, zakelijke markt, particuliere fondsenwerving en datamarketing. Deze afdeling is daarnaast verantwoordelijk voor het opzetten van campagnes zoals ‘ARTIS leeft’.

Binnen dit cluster zoeken we voor de afdeling marketing een:

             Marketeer educatieve en zakelijke markt (medior)
                                           38 uur per week


Werkzaamheden
Je vertaalt de doelstellingen uit de vastgestelde marketingstrategie naar de zakelijke en educatieve markt. Je plant, coördineert, implementeert en evalueert zelfstandig alle relevante marketingactiviteiten. Je rolt de activiteiten van A tot Z uit, waarbij je de juiste collega's, met name van de afdelingen sales en educatie, aanhaakt. Je weet goed inhoud te vertalen naar een commerciële boodschap.

Je bent verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten die komen kijken bij de zakelijke en educatieve markt: je plant, organiseert mede en bezoekt relevante onderwijsbeurzen, produceert materialen voor onderwijsprogramma’s i.s.m. externe partijen of andere salesmaterialen zoals salessheets en advertenties voor de zakelijke markt. Tevens vertaal je doelgroep analyses naar concrete marketingproposities en bewaak je de afgesproken deelbudgetten voor onderwijs en de zakelijke markt.

Samen met de rest van het marketingteam bewaak je het merk ARTIS in woord en beeld.
Om dit goed te kunnen doen weet je wat er speelt in de markt (behoeften van gebruikers, concurrentie) en weet je hoe je commerciële proposities schrijft voor verschillende doelgroepen. Je levert productplannen, analyseert de resultaten en verzorgt rapportages. Onderzoek en toetsing van resultaten is vast onderdeel van je taken.

Profiel
We zoeken iemand die een tweede stap in zijn of haar carrière wil zetten. Je beschikt minimaal over 2 tot 4 jaar werkervaring in een commerciële organisatie je hebt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau voltooid. Je staat stevig in je schoenen en blijft overeind in een complexe organisatie. Je werkt resultaatgericht en bent vasthoudend. Je bent commercieel, hebt gevoel voor creatie en bent een talent in projectmanagement. Je staat bekend als een snelle, zelfstandige werker, die graag de handen uit de mouwen steekt en plannen cijfermatig goed onderbouwt.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren

Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O via p&o@artis.nl . Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Heleen Rouw, via h.rouw@artis.nl .

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden marketing, vacature, commerciƫle economie, ARTIS, Amsterdam, campagnes

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer