ARTIS

marketeer - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 13-09-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Content & Partnerschappen is onderverdeeld in de vakgroep Educatie en de afdelingen Communicatie, Marketing, Zakelijke fondsenwerving & sales en Particuliere & institutionele fondsenwerving. Het cluster is verantwoordelijk voor het uitdragen van de missie en visie van ARTIS en het genereren van inkomsten. Van een rondleiding ARTIS in oorlogstijd tot de jaarlijkse ARTIS-Zoomeravonden, van lesprogramma's in het Planetarium tot workshops bokashi maken, van een VR-ervaring over het uitzetten van vale gieren tot het openen van een nieuw olifantenverblijf, van het vriendenprogramma tot adoptiemogelijkheden van een dwergoeistiti of bloemenperk, van een poeproute en campagne in Micropia tot een campagne over duurzaam eten en drinken in ARTIS.

Het marketingteam is verantwoordelijk voor marketing op de volgende gebieden: dagbezoek, toeristen, onderwijs, zakelijke markt, particuliere fondsenwerving en datamarketing. Deze afdeling is daarnaast verantwoordelijk voor het opzetten van campagnes zoals ‘ARTIS leeft’. Binnen dit cluster zoeken we voor de afdeling marketing een:

                            Marketeer (medior/senior) B2C
                                        38 uur per week

Werkzaamheden
Je vertaalt de doelstellingen uit de vastgestelde marketingstrategie naar commerciële proposities voor de verschillende bezoekersdoelgroepen van ARTIS-Park en ARTIS-Micropia. Zowel de doelstellingen op nationale dagbezoeker, toeristen als de leden van ARTIS optimaliseer je door het opzetten van campagnes, initiëren van joint promotions en het bewaken en optimaliseren van het reseller & touroperatorsbeleid.

Je bent verantwoordelijk voor een marketingcampagne van A tot Z: je schrijft de briefing, stuurt externe bureaus aan, haakt intern de juiste collega’s aan en zorgt dat de campagne binnen planning en budget wordt opgeleverd. Je maakt een doeltreffend media-plan en zorgt voor maximaal bereik binnen budget. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor ons online mediabureau en ben je verantwoordelijk voor de online marketing (o.a. SEA & retargering), zowel doorlopend als campagnematig.

Samen met de rest van het marketingteam bewaak je het merk ARTIS in woord en beeld.
Om dit goed te kunnen doen weet je wat er speelt in de markt (behoeften van gebruikers, concurrentie) en weet je hoe je commerciële proposities schrijft voor verschillende doelgroepen. Je levert productplannen, analyseert de resultaten en verzorgt rapportages. Onderzoek en toetsing van resultaten is vast onderdeel van je taken.

Profiel
Je beschikt over 5 jaar werkervaring als marketeer en hebt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau voltooid. Je bent thuis in de wereld van media inkoop en weet de juiste balans te vinden tussen online en traditionele kanalen. Daarnaast
- Je staat stevig in je schoenen en blijft overeind in een complexe organisatie;
- Je werkt resultaatgericht, steekt graag de handen uit de mouwen en onderbouwt plannen cijfermatig;
- Je bent commercieel, hebt gevoel voor creatie en bent een talent in projectmanagement;
- Je staat bekend als een snelle, zelfstandige werker en bent vasthoudend.
Ervaring in media-inkoop is een vereiste. Bij voorkeur woon je in groot Amsterdam.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid en uitdaging op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O via p&o@artis.nl . Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Heleen Rouw, via h.rouw@artis.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden marketing, vacature, commerciƫle economie, ARTIS, Amsterdam, campagnes

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer