ARTIS

Manager projecten & onderhoud - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 01-06-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Amsterdam Niveau Management
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Projecten & Onderhoud is verantwoordelijk voor het begeleiden van de verschillende projecten in ARTIS en voor het onderhoud van de gebouwen, de 27 rijksmonumenten, de dierverblijven, installaties, en de infrastructuur van het park. De projectportfolio in ARTIS is divers. Zo worden er dierverblijven ontwikkeld en gerealiseerd, worden rijksmonumenten vernieuwd en gerestaureerd, worden er nieuwe gebouwen ontwikkeld, en duurzaamheidsprojecten uitgevoerd. Het onderhoud behelst zowel preventief onderhoud (meerjarig onderhoud) als correctief onderhoud, waaronder een storingsdienst. In totaal zijn er circa 15 medewerkers werkzaam binnen dit cluster. In de organisatie speelt het cluster een belangrijke rol en is het vertegenwoordigd in het Management Team van ARTIS. Het cluster Projecten & Onderhoud is op zoek naar een:

Manager Projecten & Onderhoud
(38 uur)

Werkzaamheden
Als Manager Projecten & Onderhoud ben je eindverantwoordelijk voor het cluster Projecten & Onderhoud en vertegenwoordig je het cluster in het Management Team van ARTIS. Je geeft leiding aan de projectleiders en de afdeling Beheer & Onderhoud, beheert de afdelingsbudgetten en rapporteert aan de ARTIS-directeur. Je zorgt voor een constructieve, resultaatgerichte werksfeer waarbij je helder communiceert over de resultaten die je van je medewerkers verwacht, hen motiveert en hen ondersteunt in hun professionele ontwikkeling. Je zet in samenspraak met de ARTIS-directeur op strategisch niveau de grote lijnen uit en bent ondertussen voortdurend bezig met het team om bedrijfsprocessen te evalueren en optimaliseren.

Tot jouw verantwoordelijkheden behoren verder:

• Het coördineren en monitoren van de projectleiders in het opzetten en uitvoeren van projecten
• Het toetsen van het opgeleverde werk en afspraken, zowel door interne projectteams als leveranciers
• Het opstellen, reviseren en inhoudelijk evalueren van contracten met leveranciers i.s.m. inkoop
• Het beheren van een kwalitatief goed meerjarig onderhoudsplan
• Het opstellen en beheren van SLA’s voor het correctief onderhoud
• Het vormgeven van een efficiënte en effectieve storingsdienst die past bij de ARTIS-organisatie
• Het continu monitoren en verbeteren van de technische staat van voorzieningen, gebouwen en installaties
• Het indienen van voorstellen voor (vervangings)investeringen en contractaanpassingen met externen
• Het tijdig beschikbaar hebben van de noodzakelijke onderdelen, materialen en technische hulpmiddelen

Profiel
Je beschikt over WO werk en denkniveau. Je bent technisch goed onderlegd. Ervaring met W/E installaties, rijksmonumenten, bouwkundige zaken en meerjarig onderhoud is een pré. Je bent commercieel en organisatorisch goed onderlegd en je hebt een hands-on mentaliteit. Je bent oplossingsgericht en praktisch in de uitvoering van je werk. Je bent gewend te werken met multidisciplinaire teams. Daarnaast ben je dienstverlenend, beschik je als ‘people manager’ over uitstekende communicatieve eigenschappen op alle niveaus en kan je mensen meenemen in je denk- en werkproces. Vanzelfsprekend kun je zeer planmatig en projectmatig (samen)werken om continu verbeteringen te identificeren en realiseren. Je bent op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke functie.

• Besluitvaardig, doch zorgvuldig
• Stressbestendig en flexibel
• Ervaring met projectmanagement
• Adviesvaardig en overtuigend
• Publieksgericht

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan op basis van 38 uur met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, en passend bij de maatschappelijke rol die ARTIS heeft. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Solliciteren kan via https://www.ebbinge.nl/open-posities/lid-management-team-artis. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Rachel Thomas via rachel.thomas@ebbinge.nl of 020-5725714.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is uitdrukkelijk niet gewenst en wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer