ARTIS

Management assistent - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 12-12-2017 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

ARTIS is een non-profitorganisatie met een ANBI-status waarvoor inkomsten uit kaartverkoop, maar ook vanuit fondsenwerving in de brede zin van het woord, essentieel zijn voor het voortbestaan.

Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving van ARTIS heeft als doel het vertalen en bewaken van de missie en visie naar eenduidige merk-communicatie richting zowel publiek en pers, als bedrijven, fondsen en andere instellingen waar ARTIS mee samenwerkt. Daarnaast is het cluster verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten voor ARTIS in de brede zin van het woord. Relatiemanagement staat centraal; het cluster beheert en verbreedt het relatienetwerk van ARTIS.

Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving is op zoek naar een:
                                                  management assistent
                                                      (32 uur per week)

Werkzaamheden

Je beheert en bewaakt de agenda van de Clustermanager Merk, Relatiebeheer en Fondsenwerving. Om alles gestructureerd te laten verlopen, bereid je vergaderingen voor en zorg je dat de juiste documenten beschikbaar zijn en er een duidelijke agenda is. Je zorgt ook waar nodig voor verslaglegging en actielijsten. Je bewaakt de interne overlegstructuur en zorgt dat belangrijke agendapunten aan bod komen en iedereen zich goed voorbereid. Je handelt taken zorgvuldig en op tijd af. Je neemt de telefoon aan en kunt daarin prioriteiten stellen. Je bewaakt de key account relaties van de manager, ondersteunt bij ARTIS-evenementen en coördineert presentaties.

Profiel
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Management Assistant/Secretaresse/Office Manager. Je bent proactief en oplossingsgericht ingesteld. Je bent flexibel ingesteld, organisatorisch sterk en regelt alles tot in de puntjes. Jouw duidelijke en effectieve manier van communiceren maken jouw werk (en dat van de manager) een stuk makkelijker. Microsoft Office beheers je uitstekend. Uiteraard ben je discreet en ga je op de juiste manier om met vertrouwelijke informatie. Je kunt je gemakkelijk staande houden in een complexe organisatie en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Bij voorkeur woon je in groot Amsterdam.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.


Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Heleen Rouw Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar h.rouw@artis.nl. Voor vragen over de procedure kun je mailen naar p&o@artis.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden ARTIS, amsterdam, vacature, managementassistent, secretaresse, office manager

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer