ARTIS

Laboratorium vrijwilliger - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 14-08-2017 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

ARTIS-Micropia is onderdeel van ARTIS. ARTIS-Micropia toont het machtigste, meest succesvolle en tegelijk kleinste leven op aarde: microben. Ieder mens draagt anderhalve kilo microben met zich mee. Micro-organismen zijn overal en bepalen hoe onze wereld eruitziet. Na een bezoek aan ARTIS-Micropia kijk je nooit meer op dezelfde manier naar jezelf en de wereld. Op dit moment zoekt ARTIS-Micropia per direct een:


vrijwilliger laboratorium ARTIS-Micropia

(minimaal 4 uur per week)


Werkzaamheden
Als vrijwilliger in het laboratorium van ARTIS-Micropia ben je binnen een klein team uitvoerend mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ARTIS-Micropia opstellingen. Dat betekent dat je:
• micro-organismen opkweekt die in ARTIS-Micropia tentoongesteld worden; en
• de levende organismen in zowel het lab als de opstellingen onderhoudt;
• en een korte presentatie in Nederlands of Engels kunt geven.

Profiel
We zijn op zoek naar een zelfstandige en flexibele vrijwilliger, die zich kan vinden in de missie en visie van ARTIS. Je hebt minimaal een mlo (micro)biologie achtergrond (niveau 4). Daarnaast ben je enthousiast, representatief, flexibel en proactief. Ook ben je een teamspeler en heb je een zelf startend vermogen. Je vindt het leuk om je passie voor microben met bezoekers te delen en deze kennis over te brengen op anderen. Je bent minimaal 1 dagdeel in de week beschikbaar, maar hogere beschikbaarheid is zeer gewenst. Je woont in de regio van Amsterdam en je bent ook beschikbaar tijdens weekenden, avonden en feestdagen.


Wat biedt ARTIS?

Het werken met vrijwilligers is voor ARTIS een bewuste keuze. De vrijwilliger heeft een aantoonbare meerwaarde in het realiseren van de educatieve doelstellingen van ARTIS en het realiseren van een onvergetelijk publieksbeleving voor de bezoekers. ARTIS biedt een bijzondere en leerzame omgeving waarin je veel ruimte krijgt om je zelf te ontwikkelen. Als vrijwilliger van ARTIS krijg je een NVD-pas waarmee je kosteloos dierentuinen kunt bezoeken die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen.


Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande solliciteerbutton. Je sollicitatie kun je richten aan Lé Dusee. Zolang de vacature open staat kan er worden gesolliciteerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden vrijwilliger, ARTIS, Amsterdam, Micropia

Contactgegevens

Contactpersoon Lisa Evers

Vestigingsplaats

Solliciteer