ARTIS

KAM-Coördinator - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-06-2018 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 - 38 Salaris -

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia. ARTIS is op zoek naar een:

                                 KAM - Coördinator
                                (32-38 uur per week)

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren en uitdragen van het KAM- en veiligheidsbeleid van ARTIS en daarnaast functioneer je als Hoofd BHV en preventiemedewerker. Kwaliteit, ARBO, milieu en veiligheid zijn belangrijke thema’s in onze organisatie en we investeren dan ook intensief en voortdurend in het bewustzijn hiervan bij onze medewerkers. Als KAM-coördinator lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. Dit doe je door:

• Het gevraagd en ongevraagd adviseren van het managementteam, afdelingen en medewerkers ten aanzien van processen, protocollen en oplossingen op het gebied van kwaliteit, ARBO, milieu en veiligheid, zowel in projecten als binnen de reguliere werkzaamheden
• Het formuleren van opstellen van beleid, (meer)jaarplannen en –doelen, procedures en handboeken, het verzorgen van de communicatie daarvan richting medewerkers en het monitoren van de uitvoering ervan.
• Het zorg dragen voor certificering door middel van het coördineren en begeleiden van externe audits en het uitvoeren van interne audits en werkplekinspecties.
• Het motiveren en bevorderen van het bewustzijn bij leidinggevenden en medewerkers ten aanzien van KAM en veiligheid.
• Het (bij)houden, bewaken en analyseren en opvolgen van KAM-registraties, waaronder (bijna) ongevallen, toolboxmeetings, audits en projectevaluaties.
• Het implementeren en onderhouden van calamiteitenplan en beveiligingsvoorschriften.

Profiel
ARTIS zoekt een enthousiast kandidaat die zich herkent in dit profiel:

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van veiligheidskunde of technische bedrijfskunde, aangevuld met een KAM-opleiding.
• Daarnaast heb je 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
• Je hebt ervaring met ISO-9001, ISO 14001, VCA**, de veiligheidsprestatieladder, het uitvoeren van interne audits en inhoudelijke kennis van kwaliteitsplannen, V&G plannen en saneringsplannen.
• Je beschikt over uitgebreide kennis van de relevante wet- en regelgeving.
• Je bent resultaatgericht, constructief, proactief, communicatief sterk in woord en geschrift en je hebt overtuigingskracht. Daarnaast ben je organisatorische sterk en een goede planner.
• We vinden het belangrijk dat je stimulerend en motiverend kunt omgaan met collega’s op alle niveaus. Je weet jouw vakkennis krachtig over te brengen en je creëert draagvlak ten aanzien van het kwaliteits- en veiligheidsbeleid en bewustzijn.
• Je bent in staat om adviezen te geven aan alle medewerkers binnen ARTIS.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, en passend bij de maatschappelijke rol die ARTIS heeft. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Erik Bakker. Voor vragen over de procedure kun je mailen naar p&o@artis.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar e.bakker@artis.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden artis, Amsterdam, KAM, arbo, veiligheid, opleidingen, vacature

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer