ARTIS

juridisch medewerker - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 27-09-2018 Functiecategorie Juridisch
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband -
Uren 32 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Bedrijfsvoering heeft in de organisatie een servicegerichte en proactieve rol en stelt hierbij de missie en visie van ARTIS centraal. In het cluster komen alle stafafdeling samen; Control, ICT, HR, KAM en juridische zaken.
ARTIS is op korte termijn op zoek naar een:

                                         juridisch medewerker
                                            (32 uur per week)

Werkzaamheden
De juridisch medewerker die wij zoeken is verantwoordelijk voor alle juridische zaken binnen ARTIS. Je formuleert hiervoor beleidskaders en neemt initiatief op operationeel niveau. Dit houdt in dat een breed scala van (bedrijfs)juridische werkzaamheden aan de orde komt: van contracten-, intellectueel eigendoms- en arbeidsrecht tot het beheer van het verzekeringspakket en van omgevingsrecht tot belastingzaken.

Dit doe je met een compliance-gerichte aanpak, waarmee je risico’s onderkent, beheerst en op een creatieve manier aan de slag gaat met de uitdagingen op het gebied van de diverse onderwerpen waar ARTIS mee te maken heeft. Daarnaast ben je een betrouwbare adviseur op juridisch gebied voor het management en onderhoudt je goede contacten met externe adviseurs en (toezichthoudende) instanties.

Profiel
Een allround jurist met ervaring die past in de gevarieerde bedrijfsvoering van een non-profit organisatie, die stevig in zijn/haar schoenen staat, zorgvuldig en initiatiefrijk is en beschikt over sterke sociale eigenschappen. Je denkt in oplossingen en je kunt zowel individueel als in teamverband werken. Daarnaast heb je affiniteit met onderwerpen als natuur, milieu en educatie.

We vinden het belangrijk dat je een afgeronde relevante universitaire opleiding hebt en minimaal vijf jaar werkervaring.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een enorm veelzijdige baan waarbij je met plezier samenwerkt met andere afdelingen, binnen een informele sfeer en met gezellige collega’s. Wij bieden je een salaris dat afhankelijk is van ervaring en opleiding en dat past bij de maatschappelijke rol van ARTIS. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat je werkt op een kantoor dat midden in één van de mooiste tuinen van Amsterdam staat.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O via p&o@artis.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Flore Groen, via f.groen@artis.nl.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Juridisch
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden juridisch, jurist, juridisch medewerker, ARTIS, Amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer