ARTIS

HR-stagiair(e) - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 08-11-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 38 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.


Het cluster Bedrijfsvoering heeft in de organisatie een servicegerichte en proactieve rol en stelt hierbij de missie en visie van ARTIS centraal. In het cluster komen alle stafafdeling samen; Control, ICT, HR, KAM en juridische zaken.

De afdeling HR is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het HR-beleid van ARTIS inclusief de administratie. Daarnaast adviseert de afdeling het management van ARTIS op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken. De werkzaamheden lopen uiteen van het schrijven van vacatureteksten tot het organiseren van een jubileumreceptie. De HR-afdeling is per februari 2018 op zoek naar een:


                                               HR-stagiair(e)
                          (minimaal 5 maanden en minimaal 32 uur per week)


Werkzaamheden
Om een beeld te krijgen van de dagelijkse werkzaamheden draai jij mee op de HR-afdeling. Deze werkzaamheden zullen gericht zijn op de in-, door- en uitstroom van het personeel. Uiteraard is er gelegenheid om te werken aan een eigen opdracht of onderzoek. Je houdt je onder andere bezig met:
• Administratieve taken: je zorgt voor de administratie rondom jouw collega’s en houdt toezicht op het aanleveren van mutaties voor de salarisadministratie;
• Beleidsvoorbereidende taken: het liefst wil jij dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Je zal dus gaan nadenken over beleidsprocessen en hierover adviseren. Het kan zomaar zijn dat jij met jouw adviesstuk het management gaat adviseren en overtuigen. Ook het beantwoorden van vraagstukken van medewerkers die om jouw advies vragen horen erbij;
• Beleidsuitvoerende taken: je houdt je bijvoorbeeld bezig met het toepassen van de wet verbetering poortwachter rondom het ziekteverzuim en zal bij sollicitatiegesprekken zitten.


Een stagedag in ARTIS
Bij ARTIS zal jouw dag meteen beginnen wanneer je het park binnenloopt. Je hoort de gibbons zingen en je ziet je collega’s hard werken om de tuin weer in orde te maken voor bezoekers: een nieuwe dag is aangebroken! Je haalt een lekker kopje koffie, kletst gezellig bij en gaat daarna direct aan de slag. Je begint de dag met het doorlopen van de mailbox en het beantwoorden van verschillende vragen. Je spart tussendoor met je collega’s over de beste oplossingen en antwoorden. In de middag lunch je gezellig met collega’s en daarna ga je snel verder want er is in ARTIS altijd van alles te doen! Na de lunch heb jij een sollicitatiegesprek waar je aanwezig bent om je eigen vaardigheden te ontwikkelen. Nadat je aan je stageverslag hebt gewerkt is de dag alweer voorbij.


Wat zoekt ARTIS?
Je volgt een relevante hbo-opleiding en zit in het tweede of derde jaar van deze studie. We zoeken iemand die zin heeft om te leren en zichzelf verder durft te ontwikkelen. Je wil graag een bijdrage leveren aan de optimalisatie van ARTIS. Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig, nieuwsgierig en je bent niet bang om vragen te stellen. Ook ben je gedreven en durf je initiatief te nemen.


Wat biedt ARTIS?
We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige omgeving. ARTIS is dynamisch en altijd in beweging, zeker ook op het gebied van HR. Laat ons vooral weten wat jij interessant vindt. Je krijgt namelijk alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken en jezelf te ontwikkelen! Daar begeleiden en stimuleren wij je bij. We zijn een klein team waarin hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat je stage loopt op een kantoor dat midden in één van de mooiste tuinen van Amsterdam staat.


Ben je enthousiast?
Stuur ons je motivatiebrief en cv via onderstaande sollicitatiebutton, gericht aan Nina Louwris. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar Nina Louwris via p&o@artis.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden ARTIS, Amsterdam, P&O, HRM, stage HR

Contactgegevens

Contactpersoon Nina Louwris

Vestigingsplaats

Solliciteer