ARTIS

fondsenwerver - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 28-12-2017 Functiecategorie Goede doelen / Fondsenwerving
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld.

ARTIS is een non-profitorganisatie met een ANBI-status waarvoor inkomsten uit kaartverkoop maar ook vanuit fondsenwerving in de brede zin van het woord essentieel zijn voor het voortbestaan.

Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving van ARTIS heeft als doel het vertalen en bewaken van de missie en visie naar eenduidige merk-communicatie richting zowel publiek en pers, als bedrijven, fondsen en andere instellingen waar ARTIS mee samenwerkt. Daarnaast is het cluster verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten voor ARTIS in de brede zin van het woord. Relatiemanagement staat centraal; het cluster beheert en verbreedt het relatienetwerk van ARTIS. Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving is op zoek naar een:

Fondsenwerver en relatiebeheerder zakelijke markt
(38 uur per week)

Werkzaamheden
Ben jij een ervaren, resultaatgerichte en hands-on fondsenwerver met goede projectmatige skills? Dan is de functie van fondsenwerver en relatiebeheerder zakelijke markt bij ARTIS iets voor jou! Als fondsenwerver zakelijke markt ben je verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten uit het bedrijfsleven waarbij je gebruik maakt van alle facetten van ARTIS. Je hebt als doel het bouwen en beheren van partnerschappen met bedrijven en andere organisaties. Dit gaat van MKB tot en met multinationals, voor ieder segment ontwikkel je passende proposities. Hierbij ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor je eigen accounts. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een actieve benadering van bedrijven door middel van persoonlijke benadering, netwerken en het benaderen van intermediairs. Je stelt accountplannen op voor bestaande relaties en voert deze uit. ARTIS is een platte organisatie waarbij verwacht wordt dat je zowel strategisch als operationeel invulling geeft aan je werk. Iedere fondsenwerver heeft zijn of haar eigen omzetdoelstelling. Je rapporteert aan het Hoofd Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving.

Profiel
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting. Daarnaast ben je ondernemend, pro actief en hebt minimaal 4 jaar relevante commerciële werkervaring op het gebied van fondsenwerving en weet hoe je een netwerk bouwt en onderhoudt. Kennis van marketing/ branding is een pré. Je bent een resultaatgericht persoon die op natuurlijke wijze deuren opent en relaties opbouwt. Daarnaast kan je goed presteren in een organisatie die continu in beweging is. Je bent een enthousiast persoon die de pracht en kennis van alles wat ARTIS te bieden heeft kan samenvoegen in resultaatgerichte proposities. Uiteraard is jouw Nederlands en Engels in woord en geschrift uitstekend. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Amsterdam.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op de website. Je kunt je sollicitatie richten aan Heleen Rouw. Voor vragen, zowel inhoudelijk als over de procedure kun je terecht bij Sofie van Reenen via p&o@artis.nl

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Goede doelen / Fondsenwerving
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer