ARTIS

Fondsenwerver - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 14-07-2017 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 38 - 0 Salaris €2900,-
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.


ARTIS is een non-profit organisatie met een ANBI keurmerk waarvoor inkomsten uit kaartverkoop, maar ook vanuit fondsenwerving in de brede zin van het woord essentieel zijn voor het voortbestaan. Het cluster Merk, relatiebeheer & fondsenwerving heeft als doel het genereren van inkomsten voor ARTIS in de brede zin van het woord en zorgt voor een eenduidige communicatie naar zowel publiek en pers, als bedrijven, fondsen en andere instellingen waar we mee samenwerken.

Relatiemanagement staat centraal; het cluster beheert en verbreedt het relatienetwerk van ARTIS, geeft het verkoopbeleid vorm en voert dit uit binnen de randvoorwaarden van het merk. Binnen dit cluster zoeken we ter vervanging van een zwangerschapsverlof naar een:


Fondsenwerver (15 november 2017 tot 15 april 2018)
(38 uur)


Werkzaamheden
Als fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten uit de particuliere markt. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer, programmering, werving en administratie van de verschillende netwerken en proposities in de particuliere markt. Tijdens deze vijf maanden ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe donateurs, zorg je ervoor dat alle informatie correct in het CRM systeem staat en werkt je aan het behouden van huidige donateurs. ARTIS is een platte organisatie waarbij verwacht wordt dat je zowel strategisch als operationeel invulling geeft aan je werk. Je rapporteert aan het Hoofd Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving.


Profiel
Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 4 jaar ervaring op het gebied van fondsenwerving. Je bent goed in relaties onderhouden, bent nauwkeurig en bewaart het overzicht. Je bent een enthousiast persoon die de pracht en kennis van alles wat ARTIS te bieden heeft over kan brengen in communicatie uitingen en tijdens persoonlijke ontmoetingen. Daarnaast heb je geen negen tot vijf mentaliteit. Je bent bereid om ook af en toe in de avonduren te werken, bijvoorbeeld tijdens evenementen. De functie is tevens geschikt om opgevuld te worden door een ZZP’er. Je kunt je gemakkelijk staande houden in een complexe organisatie. Uiteraard is jouw Nederlands in woord en geschrift uitstekend. Bij voorkeur woon je in groot Amsterdam.


Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, met een maximum van €2.900,- bruto per maand. Het gaat om vervanging tijdens zwangerschapsverlof van 15 november 2017 tot 15 april 2018.Solliciteren
Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op de website. Inlichtingen over de functie zijn verkrijgbaar bij Pie van der Wind via p.vanderwind@artis.nl, voor vragen over de procedure kun je terecht bij Personeel & Organisatie via p&o@artis.nl

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Lisa Evers
Solliciteer