ARTIS

flexibele docenten BO en VO - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 22-01-2018 Functiecategorie Onderwijs / Coaching / Trainers
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Freelance
Uren 0 Salaris -

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld.

Om natuur- en milieukennis te bevorderen, geeft ARTIS lessen aan leerlingen in het basis en voortgezet onderwijs. Voor het geven van deze lessen is ARTIS per direct op zoek naar een:

freelance docent basisonderwijs / voortgezet onderwijs

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en het geven van lessen. De inzet wordt bepaald op basis van de aanvragen van scholen. Ervaringsleren, zintuigelijke ervaringen en leren op locatie staan centraal, zodat de leerlingen worden geïnspireerd en inzichten ter plekke kunnen worden gedeeld. Als docent val je onder het cluster Parkmanagement en word je inhoudelijk begeleid door de vakgroep Educatie.

Profiel
Je hebt grote affectie met de natuur en een visie op de huidige en toekomstige relatie van mens, natuur en cultuur. Met je oog voor detail, creativiteit en didactische vaardigheden weet jij de interesse van leerlingen voor de natuur te stimuleren. Je beschikt over lesbevoegdheid en hebt enige jaren leservaring. Je kunt jezelf goed uitdrukken in de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Tevens beschik je over algemene en vakgerelateerde competenties. Specificaties op het gebied van levende natuur, aardwetenschappen en de interactie met kunst, wetenschap en natuur zijn een pré. Belangrijk is dat je in ieder geval beschikbaar bent op de dinsdag en woensdag voor het geven van lessen.

Wat biedt Artis?
Artis biedt flexibiliteit, uitdaging en verantwoordelijkheid. De lessen worden voornamelijk doordeweeks en in het voor- en najaar gegeven. Onderdeel van het inwerkprogramma is een training van twee bijeenkomsten. We zoeken een docent die flexibel beschikbaar is, maar in ieder geval de woensdag. De vergoeding bedraagt € 25,- bruto per uur.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Suzanne Brinkman (s.brinkman@artis.nl). Voor vragen over de procedure en inhoudelijke vragen kun je mailen naar p&o@artis.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Onderwijs / Coaching / Trainers
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen
Solliciteer