ARTIS

Allround WTB' er - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 13-11-2017 Functiecategorie Bouw - Uitvoerend
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 - 38 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.


Binnen ARTIS zorgt het Cluster Facilitair & Logistiek voor de organisatie en uitvoering van allerlei ondersteunende processen. Het cluster bestaat uit de volgende vakgroepen: Technische Dienst, Operationele Inkoop, Dienstencentrum, Onderhoud en Modificaties, Stafdienst en Beveiliging.


De afdeling Technische Dienst houdt zich specifiek bezig met de organisatie en uitvoering van al het beheer en onderhoud binnen ARTIS. De Technische Dienst bestaat uit een team van 8 medewerkers. Voor deze afdeling zijn we per direct op zoek naar een:


                                                        Allround WTB-er
                                                       (38 uur per week)


Werkzaamheden

Tot de vaste taken behoren:
• Het uitvoeren van correctief of preventief onderhoud aan diverse installaties (aandrijvingen, besturingen, machines, mechanica, pneumatiek, filtertechniek, verwarmingstechniek);
• Het rapporteren en adviseren van de Manager Facilitair & Logistiek over de status en het functioneren van bepaalde installaties en de eventuele risico's;
• De werkzaamheden verricht je conform de geldende richtlijnen op het gebied van veiligheid, wettelijke voorschriften, hygiëne en kwaliteit;
• Het meedraaien in de storingsdienst.


Profiel
Je hebt een MBO-opleiding afgerond in de installatietechniek of vergelijkbaar. Je beschikt minimaal over 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en bent aantoonbaar VCA, gecertificeerd. Storing- en consignatiediensten zijn voor jou geen probleem en kennis van elektrische installaties en/of WKO processen is gewenst. Daarnaast ben je collegiaal, communicatief vaardig, klantvriendelijk, in staat om zelfstandig te werken, denk je in mogelijkheden en ben je stressbestendig. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Basiskennis Engels en Duits is een pré.


Wat biedt Artis?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is marktconform en hangt af van opleiding en ervaring. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.


Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Jolida Winter. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar j.winter@artis.nl. Voor vragen over de procedure kun je mailen naar p&o@artis.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Uitvoerend
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Amsterdam, ARTIS, WTB, Allround, installatietechniek, vacature

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer