ARTIS

allround onderhoudsmonteur - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 01-11-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 38 Salaris -
ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Projecten, Beheer & Onderhoud is medeverantwoordelijk voor een optimale uitvoering van het meerjarig onderhoud (ontwikkeling en uitvoering), het correctief onderhoud en het projectmanagement. In de organisatie heeft het cluster een centrale en ondersteunende rol en stelt hierbij de missie en visie van ARTIS centraal. Het cluster is onderverdeeld in de afdelingen Beheer & onderhoud, Projectmanagement en Staf.

De afdeling Beheer & onderhoud biedt ondersteuning aan of begeleidt door externe bedrijven uitgevoerd onderhouds-, herstel- en installatiewerk. Binnen deze afdeling is ARTIS op zoek naar een:


                           allround onderhoudsmonteur
                                      (38 uur per week)


Werkzaamheden
Als onderhoudsmonteur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van (groot) onderhoud in en aan gebouwen, dierverblijven, installaties, speeltoestellen, paden en wegen en de daaraan verbonden infrastructuur. Ook voer je storingsdiensten en preventief/correctief onderhoud uit. Je levert een bijdrage aan het uitvoeren van de meerjarenplanning betreffende groot onderhoud. En je bedient het gebouwbeheersysteem (GBS) en het materiaal/materieel. Tot slot begeleid je uitbestede werkzaamheden en werk je samen met externe medewerkers.

Het meedraaien in het rooster van de storingsdienst (bereikbaarheidsdienst), ook in de weekenden en ’s avonds, is een onderdeel van deze functie. Je werkt tevens mee aan projecten en het meerjarenonderhoudsplan. Naast een inwerktraject voor ARTIS en Micropia is een inwerktraject voor het GBS ook onderdeel van de functie. Je bent bereid en ervaren om werkzaamheden buiten je eigen vakgebied te verrichten. Dit betreft met name bouw en gebouwgebonden werkzaamheden. Je bent bereid om je verder te laten opleiden als allrounder binnen de afdeling.

Profiel
Je beschikt minimaal over een technische mbo opleiding op niveau 3 en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt algemene kennis van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en gebouw gebonden installaties. Ervaring met gebouwbeheersystemen (GBS) is een pré. Je hebt ervaring met het diagnosticeren van storingen en het zelfstandig oplossen van die storingen. Ook ben je in staat zelfstandig modificaties uit te voeren aan installaties. Je bent klantgericht, leergierig en je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen. Uiteraard werk je oplossingsgericht.

Wat biedt ARTIS?
Een uitdagende functie binnen een stimulerende en collegiale werkomgeving. Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton.Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O via p&o@artis.nl . Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Roy Zonneveld, via r.zonneveld@artis.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is uitdrukkelijk niet gewenst en wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Amsterdam, Artis, onderhoud, technische dienst, monteur, fulltime

Contactgegevens

Contactpersoon Rochelle Houwaart

Vestigingsplaats

Solliciteer