ARTIS

administrateur - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 27-10-2017 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 38 - 0 Salaris marktconform

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

De vakgroep Planning & control is één van de stafvakgroepen binnen ARTIS. De vakgroep is verantwoordelijk voor de financiële administratie, inkoop en ICT. Op dit moment is Planning & control per direct op zoek naar een:

                                       Administrateur
                                     (38 uur per week)


Werkzaamheden

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de brede financiële administratie van ARTIS. De financiële administratie heeft betrekking op één stichting, echter wordt er binnen de organisatie gebruik gemaakt van diverse systemen en softwarepakketten. De complexiteit zit dan ook in het feit dat alle informatie samenkomt in één administratie. De gegevens komen van allerlei kanten de administratie in en zijn het gevolg van zowel geautomatiseerde processen als van handmatige boekingen. Je moet dus mee kunnen denken in deze processen maar ook de resultaten hiervan kunnen beoordelen. Het is daarbij van belang om verbanden binnen de administratie te kunnen zien en al deze processen te kunnen vertalen in journaalposten.

Je houdt je in deze functie bezig met het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de administratieve organisatie. We verwachten dat je dagelijks de grootboekadministratie controleert en corrigeert en de kwaliteit van de administratieve organisatie verhoogt. Dat doe je door interne controles uit te voeren, actief te signaleren op aandachtspunten en het doen/uitvoeren van verbetervoorstellen. Maandelijks houdt je je bezig met het mede-opstellen en coördineren van de bedrijfseconomische analyses en rapportages. Ook bewaak je een correcte kassa- en ledenverwerking, inclusief de financiële inrichting daarvan. Jaarlijks werk je samen met de assistent controller aan de jaarrekening en de accountantscontrole.

Profiel
ARTIS is op zoek naar een ambitieuze collega die vol energie aan de slag gaat met de grootboekadministratie van ARTIS. Je hebt een zeer gedegen boekhoudkundig kennis en je kunt met een kritische blik de administratie als geheel analyseren. Verder beschik je in ieder geval over;

- Een afgeronde relevante opleiding, met HBO werk en denk niveau
- Werkervaring in een allround financieel administratieve functie
- Grondige kennis en ervaring van/met Excel
- Een breed fiscaal referentiekader (omzetbelasting, werkkostenregeling, loonbelasting)

Je bent ervaren in het zelfstandig uitvoeren en controleren van de financiële administratie in een middelgrote organisatie. Je hebt cijfermatig analytisch inzicht en je hebt een gevoel voor automatisering. Doordat je communicatief vaardig bent en snapt hoe een complexe organisatie in elkaar zit neem je gemakkelijk het voortouw in de samenwerking met collega’s en andere afdelingen. Ervaring met Exact en het werken met een kassasysteem zijn een pré.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd, daar is altijd ruimte voor. Het is een veelzijdige baan waarbij je nauw samenwerkt met andere afdelingen, binnen een informele sfeer en met gezellige collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris, dat afhankelijk is van ervaring en opleiding. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat je werkt op een kantoor dat middenin één van de mooiste tuinen van Amsterdam staat. Zowel binnen op kantoor als buiten in het park is elke dag anders.

Solliciteren
Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op de website. Martijn kan jouw inhoudelijke vragen over de functie beantwoorden. Hij is te bereiken via m.bosch@artis.nl. Als je vragen hebt over de procedure dan kun je daarvoor terecht bij Sofie via p&o@artis.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden amsterdam, grootboek, financiƫn, ARTIS, administrateur

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie van Reenen

Vestigingsplaats

Solliciteer