ARTIS

Accountmanager evenementen - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-06-2017 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving heeft als doel het genereren van inkomsten voor ARTIS in de brede zin van het woord en zorgt voor een eenduidige communicatie naar zowel publiek en pers, als bedrijven, fondsen en andere instellingen waar we mee samenwerken. Relatiebeheer staat centraal; het cluster beheert en verbreedt het relatienetwerk van ARTIS, geeft het verkoopbeleid vorm en voert dit uit binnen de randvoorwaarden van het merk. Binnen dit cluster is ARTIS op zoek naar een:

Accountmanager evenementen
(38 uur)


Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten uit de zakelijke markt door middel van het bieden van ARTIS als ontmoetingsplek voor congressen, vergaderingen, zakelijke diners en andere bijeenkomsten. Daarbij weet je goed de meerwaarde van ARTIS toe te voegen aan deze bijeenkomsten. Denk aan een evenement op een van de historische locaties van Artis, wel of niet gecombineerd met rondleiding of lezing. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en begeleidt deze in het hele voortraject. Je zorgt voor tijdige opvolging van binnenkomende aanvragen en een accurate administratieve afhandeling van uitgevoerde evenementen. Je bent het eerste contact voor de vaste leveranciers van ARTIS in het offertetraject. Daarnaast ben je met jouw collega accountmanager verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe klanten en onderhoud je contact met grote evenementen bureaus. Ook filter je mogelijke upsell naar sponsoring, waaraan door de collega’s van fondsenwerving opvolging kan worden gegeven. ARTIS is een platte organisatie waarbij verwacht wordt dat je zowel inhoudelijk als operationeel invulling geeft aan je werk. Je hebt je eigen omzetdoelstelling.


Profiel
Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting. Daarnaast ben je ondernemend, proactief en hebt minimaal 3 jaar relevante commerciële werkervaring op het gebied van de verkoop van evenementen. Ervaring met reserveringssysteem SEM (Smart Event Manager) is een pre. Je hebt oog voor detail, weet goed de perfecte balans te halen tussen een tevreden klant en een goed verkoopresultaat. Je bent een relatiemanager die op natuurlijke wijze deuren opent en relaties opbouwt. Daarnaast kun je goed presteren in een organisatie die continu in beweging is. Je bent een verkoper in hart en nieren die de klant enthousiast kan maken voor alles wat ARTIS te bieden heeft, en dit kan vertalen in een goed commercieel resultaat. Woonachtig in de regio Amsterdam is een pre.


Wat biedt ARTIS?
Een baan met verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, max €2.800 op basis van 38 uur.


Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Inlichtingen over de functie zijn verkrijgbaar bij Heleen Rouw (Hoofd MRF) via communicatie@artis.nl, voor vragen over de procedure kun je terecht bij Lisa Evers (Personeel & Organisatie) via personeelenorganisatie@artis.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Lisa Evers
Solliciteer